De doelstelling van Computerclub Het Groene Hart is:

 

De doelstelling is leden te helpen met het oplossen van problemen, die ze met hun computerapparatuur en software hebben, het geven van demonstraties en ook om van elkaar te leren. De leden zijn er in alle leeftijden, van beginners tot (ver)gevorderden.

Wat biedt de computerclub?
12 clubdagen per jaar, deze worden gehouden op de 3e zaterdag van de maand van 10.00 tot 16.00 uur.

Op clubdagen vrij internetten.
Er is veel kennis in huis van hardware- en softwareprogramma’s betreffende Windows 98/2000/XP, Vista, Windows 7 en Windows 8, Windows 10, het complete Office pakket, Adobe Photoshop, Adobe Lightroom, Flightsimulator, Trainsimulator, Digitale fotografie, Video’s, gps gebruik (navigatie met de fiets, wandelen of geocaching), fiets-wandelkaarten op de gps plaatsen, fiets-wandel routes op de computer maken en op de gps plaatsen, en andere programma’s

Wat zijn de lidmaatschapskosten en hoe word ik lid?
Lid worden kunt u op één van de clubdagen of via onze website,

Klik in het formulieren menu op aanmelden.

De kosten zijn 20,00 per jaar voor volwassenen,
10,00 per jaar voor jongeren onder de 16 jaar uit hetzelfde gezin afkomstig.
Het is niet verplicht om lid te worden, een bezoek aan de computerclub is ook mogelijk: entree voor de eerste keer is gratis, maar een tweede keer word je geacht lid van de vereniging te worden of 3,00 te betalen als entree.
Bovengenoemde tarieven hebben betrekking op het jaar 2019.

LET OP: men is pas lid, als de computerclub de contributie heeft ontvangen.

Jongeren onder de 18 jaar hebben toestemming en een handtekening van hun ouder(s)/verzorger(s)nodig. Op clubdagen ligt een inschrijfformulier voor u klaar. 

Voor de clubdate bekijk deze op de startpagina.